Féregtelenítés

Mivel szabad szemmel nem látható és nem érzékelhető, mikor fertőződik meg a macska a férgekkel, ezért célszerű mind a fonál- mind a galandférgek ellen ható (széles-spektrumú) féregtelenítővel kezelni macskáját. A hatékony féregtelenítéshez a Drontal Cat esetében egy féregtelenítés, egyszeri alkalmazással is hatékonyan végrehajtható. A Drontal Cat most már recept nélkül is megvásárolható. Kérjen tanácsot állatorvosától és féregtelenítse macskáját háromhavonta!

Összetételénél fogva a Drontal Cat, a macskában leggyakrabban előforduló férgek (orsóféreg, kampósféreg, galandféreg) ellen egyaránt alkalmazható.
Amennyiben a tablettás féregtelenítésnek ellenszegül macskája kérjen stresszmentesen alkalmazható spot on féregtelenítőt állatorvosától!

Orsóférgek

Toxocara cati
Toxascaris leonina

Galandférgek

Dipylidium caninum
Taenia taeniaeformis
Echinococcus multilocularis Joyeuxiella pasqualei

Kampósférgek

Ancylostoma braziliense
Ancylostoma tubaeforme
Toxocara cati
Toxascaris leonina
Dipylidium caninum
Taenia taeniaeformis
Echinococcus multilocularis

Drontal Cat tabletta

A Drontal Cat tabletta három havonkénti, egyetlen kezeléssel, hatékonyan védi macskáját a leggyakoribb emésztőszervi fonál és galandférgekkel szemben. Ez a kezelési gyakoriság a férgek fejlődési ciklusához igazodik és az a célja, hogy a környezetben lappangó féregterheltséget ne növeljük és csökkentsük mind az állatok, mind az ember fertőződésének lehetőségét.

Ne felejtkezzen el a rendszeres bolhaellenes megelőzésről/kezelésről sem. A bolhák magukban hordozhatják a galandféreg lárváit, ezáltal a férgek köztigazdái lehetnek. Az Advantage spot-on bolhaellenes kezelés vagy a Bolfo nyakörv használata mellett, gondoskodjon kedvence környezetének tisztántartásáról is, a bolhák fejlődésének és szaporodásának hatékony megszüntetése érdekében. Ha a féregtelenítés és a bolhaellenes kezelés nincs folyamatosan biztosítva, akkor az újrafertőződés hamarosan kialakul, és macskája férgessé válik.

Szavazások nyertesei

A szavazás 2010. október 4-i nyertese:
Berill Canis Minor Marco és gazdája szabob78

A szavazás 2011. január 4-i nyertese:
Mézi és gazdája ancsi

A szavazás 2011. április 4-i nyertese:
Mira és gazdája ZoliDronti és a Kakitündér plakát

Tekintsd meg Youtube csatornánkat!

Kövess minket Facebookon!

Copyright © Bayer Hungária Kft. | L.HU.MKT.AH.19.05.2016.0362
*Piackutatás Mystery Visit Kft 2009